Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Hamiş: Haberde adı sabık firma adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

İzinsiz fotoğraf, yazı ve video v.b kullanmaı neticesinde yasal prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 makule hareketsiz kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması önemlice taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı pek ve dayanıklı bir yapıya sahiptir ve rahatlıkla zarar görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak dileme olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması strüktürlabilmektedir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına sargılı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin usturuplu onay olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Açıklıkç otopark yeri bulunamadığı sinein 500 metre dalında bapyla Beyazıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu hileınteriyle hakeden Fena Mir ve ekibine teşekkürler.

Bu tür yangın merdiveninin kök özelliği kompakt ve yerden tasarruf sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven far bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar yahut güzel duyu düşünceların bir faktör olduğu binalar muhtevain şayeste hale getirir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Dizge Odası Yangın Kapıları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının üstı saf otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapısı Yangın Kapısı camlı olur.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page